Kursus i Gua Sha


Lørdag d. 15/06-24 10:00 - 17:00

Suppler dine behandlinger med Gua Sha!

Gua Sha er en traditionel østasiatisk behandlingsteknik, der har været anvendt i århundreder i Asien, i asiatiske indvandrermiljøer og nu af akupunktører og udøvere af traditionel østasiatiske medicin på verdensplan.
Teknikken virker generelt bevægende og drænende.
 
Gua Sha er en teknik, hvor man skraber/gnider på huden med et redskab, som traditionelt er lavet af sten eller horn. Huden smøres ind i olie først, evt. en olie med en særlig terapeutisk virkning.

Gua Sha er værdifuld i både forebyggelse og behandling af akut opstået sygdom f.eks i øvre luftveje eller fordøjelsesproblemer, og mange andre akutte eller kroniske lidelser. Patienter, der behandles med Gua Sha oplever ofte øjeblikkelig lindiring af smerte, og stivhed, feber, forkølelse, hvæsen, hoste, kvalme m.m.

Kurset er en del af AkupunkturAkademiets almindelige undervisning, og der vil blive talt om Kinesisk Medicinske begreber i undervisningen.

Målgruppe:
Alle, som arbejde med manuelle terapier som f.eks. akupunktur, massage, KST, zoneterapi, fysioterapi, rolfing, kiropraktik mm. Dog vil der blive talt om Akupunkturpunkter og brugt kinesisk medicinske termer i undervisningen.

Underviser
Jon Bannbers


DKK inkl. moms
Varetotal: 0 DKK
Total inkl. moms: 0 DKK
Moms (25,00%) 0 DKK