2 dages kursus: Akupunktur behandling til medicin-relaterede problemer


Lørdag d. 24/08-24 10:00 - 17:00

Når vi spiser en pille, påvirker eller stimulerer medicinen kroppen på mange måder. Der sker normalt to ting:
1) Den terapeutiske effekt
2) Bivirkninger

Alle ting vi spiser inklusive mad, medicin, urte-medicin og kost tilskud stimulerer vores fordøjelsessystem, har forskellige virkninger og forårsager ofte både gode og dårlige effekter. 

 

I TCM anvendes en anderledes teori i forhold til at bruge naturmedicin, bl.a. urter, mineraler og insekter. Faktisk, kan teorien bag kinesisk urtemedicin også bruges til at analysere traditionel biologisk eller kemisk medicin - det kunne være sovepiller.

 

For eksempel, bruges blodfortyndende midler både til at forebygge blodpropper og til behandling af allerede udviklede blodpropper for eksempel i de dybe vener eller i lungerne. Funktionen af blodfortyndende midler kan betragtes som blod bevægende eller blodstase opløsende. Derfor har medicinen en varme natur ligesom San Qi (panax notoginseng).

 

Når vi behandler bivirkninger, for eksempel overskuds varme i blodet på grund af blodfortyndende medicin med akupunktur, er det nødvendigt at køle blodet og standse blødning.

 

Følgende emner dækkes på kurset:
 

  1. Basis af kinesisk urtemedicin inklusive de fem smager, de fire naturer mm. 

  2. Analyse af effekt og bivirkninger af ofte anvendt medicin f.eks. blodtrykssænkende, smertelindrende, antibiotika, hormoner, kemo, antidepressiva mm. 

  3. Akupunkturbehandling som komplementær og alternativ metode til  medicinmisbrug, medicin resistens, multiple mediciner og andre særlige tilstande. 

  4. Kosttilskud og TCM

  5. Akupunkturbehandling til at styrke kroppen og forebygge bivirkninger af biomedicin

  6. Forskning, diskussion og case studies. 


Hvem kan deltage:
Akupunktører og Akupunktørstuderende.

Der undervises på dansk.

Dato og tid:
Lørdag den 24/08 kl. 10.00 - 17.00 og søndag den 25/08 kl. 9.00 - 16.00.

Kommer du langvejsfra, er du velkommen til at overnatte. Det koster ikke nogetSkriv til os på post@akupunkturakademiet.dk

Underviser: Dr. Zhang Hui


DKK inkl. moms
Varetotal: 0 DKK
Total inkl. moms: 0 DKK
Moms (25,00%) 0 DKK